Azt énekelték, hogy hülye, és ez az RTL Klub programigazgatójánál "kiütötte a biztosítékot"

kultúra
2013 november 18., 11:29
comments 14

Nem engedték leadni az X-faktor vasárnapi adásában a Kistehén zenekar előre rögzített fellépését. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint a felvett dal "annyira kiütötte a biztosítékot, hogy nem engedhettem elhangzani a műsorban".

A produkciót nem láttuk, így fogalmunk sincs róla, hogy mit csinálhattak a zenekar tagjai. Maga a szám, az "Olyan izé vagy" amúg arról szól, hogy:

"Olyan hülye vagy, nagyon hülye vagy / Olyan hülye vagy, vagy nagyon hülye vagy / Olyan izé vagy, nagyon izé vagy / Olyan izé vagy, vagy nagyon izé, nagyon izé vagy."

Ha nem ez, akkor talán az lehetett a baj, hogy "szopjad ki az ujjadból". A teljes dalszöveg itt, (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.