Nem a zsidógyilkos, háborús bűnös Csatáry Lászlóra emlékeztek, hanem egy MÁSIKRA!

sport
2013 november 18., 10:56
photo_camera via ultrasliberi.hu

Fordulat a békéscsabai kézilabdabotrányban! Megszólaltak a békéscsabai szurkolók, akik azt állítják, hogy transzparensükkel nem a nemrég elhunyt háborús bűnös Csatáry Lászlóra emlékeztek, hanem

egy szurkolótársuknak kívántak sikeres leszokást az alkoholról.

Az alkoholista Csatáryt szurkolótársai, ha éppen nem molinón üzengetnek neki, amúgy Csutaknak hívják. A szurkolók szerették volna elmondani, hogy a másik Csatárytól, a háborús bűnöstől elhatárolódnak. Most már csak két dolog érdekel: hogy mit reagálnak majd erre a molinót "Sieg, heil!" kiáltásokkal üdvözlő debreceni ultrák, illetve, hogy mit szól majd ehhez a védekezéshez az ügyben vizsgálódó kézilabda-szövetség. (Beol.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.