Az FHB 50 százalékos közvetett részesedést szerzett a Magyar Posta Befektetési Szolgáltatóban

bűnügy
2013 december 06., 19:57
comments 4

Egy roppant meglepő MTI-hír (miután a Magyar Postát korábban már elfoglalták az FHB-ból érkezett menedzserek): Az FHB Jelzálogbank Nyrt. leányvállalatán keresztül közvetve 50 százalékos részesedést szerzett a Magyar Posta Befektetési Szolgáltató Zrt.-ben – közölte a pénzintézet pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A közlemény szerint a minősített befolyásszerzést előzetesen a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogelődje, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte. A társaság a tervek szerint a postákon értékesít majd az ügyfeleknek befektetési szolgáltatási termékeket. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.