Hódmezővásárhelyi Szakképző Iskola: Törvénytelenségnek még csak a lehetősége sem merült fel!

Egyéb
2013 december 07., 15:42
comments 6

Hegedűs Zoltán, a Hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakképző Iskola megbízott intézményvezetője az alábbi levelet küldte mai, Hétmillió forintért szállíthatott “szakmai anyagot” egy hódmezővásárhelyi iskolának egy hódmezővásárhelyi fideszes képviselő című posztunk miatt:

"A Hódmezővásárhelyi Szakképző Iskola Corvin Mátyás tagintézménye minden évben pályázatot ír ki a szakmai anyagok beszerzésére, a mindenkori beszerzési szabályzatnak megfelelően. Ennek keretében az eddigi években, és az idei évben is több élelmiszerforgalmazással foglalkozó céget, vállalkozást kerestünk meg, a helyi kereskedők mellett olyan nagyobb, Hódmezővásárhelyen is boltot működtető üzletláncolatokat is, mint a Tesco, vagy a Spar. A Fekete Ferenc által üzemeltetett Béketelepi ABC mellett SENKI még csak árajánlatot sem tett! A Corvin Mátyás Tagintézmény ezt követően kötött szerződést az egyetlen pályázóként jelentkező Béketelepi ABC-vel, amely az élelmiszerkészítéshez szükséges alapanyagokat szállította. Intézményünk a cukrászat speciális anyagait - mint például a marcipán - kivéve az ételkészítéshez szükséges egyéb élelmiszereket, alapanyagokat szerezte be a Béketelepi ABC-től: a zöldségeket, gyümölcsöt, húst, pékárut, fűszereket, sót, cukrot, lisztet és egyéb anyagokat, amelyeket a bolt kivétel nélkül, mindig pontosan, hiánytalanul és kifogástalan minőségben szállított le, az iskola Kossuth tér 3. szám alatti tankonyhájába.

A Hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakképző Iskola Corvin Mátyás Tagintézménye mindenben a hatályos törvényeknek megfelelően, transzparensen és tisztességesen járt el, ezért a leghatározottabban visszautasítunk minden ezzel ellentétes állítást."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.