Megverték, mert úgy nézett ki, mint Harry Potter

FILM
2013 december 10., 15:28
comments 13

A Cambridge-i Egyetem egyik amerikai cserediákja a 21. születésnapját ünnepelte. Talárban volt, amikor a barátaival kiugrott a boltba chipsért, és belekötött 8-9 18-22 éves srác, akik egy nightclubot kerestek.

A taláros amerikai és a haverjai le akartak lépni, erre a fiúk gúnyolódni kezdtek, hogy úgy néz ki, mint Harry Potter. Behúztak neki párat, és nyomtak egy pecsétet a homlokára. Belilult a szeme, és eltört az állkapcsa, úgyhogy nem ez volt élete szülinapja a varázslótanonc hasonmásának.

photo_camera Ez nem az áldozat, és nem is Harry Potter

Egyébként politikát tanult, ami nem varázslat. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.