A Hungaroplakát szerint a reklámügynökség adta ki az indexes szerző számát a kuruc.infónak

A Budaörsi úti plakáthelyet bérelő ügynökségnek továbbították Dezső András levelét, innentől semmi közük az ügyhöz - közölte a Cinkkel a Hungaroplakát, a cég, aminek az Index újságírója levelet küldött, ez a levél pedig eljutott a náci oldalra.

"A tárgybani reklámfelületet társaságunktól egy ügynökség bérelte. Társaságunk az ügynökség ügyfelével nem áll kapcsolatban, kilétét nem ismerjük. Társaságunk a Kuruc.info weboldallal nem áll kapcsolatban. Az Index újságírója, megkeresését társaságunk központi e-mail címére küldte. Megkeresését továbbítottuk a reklámfelületet tőlünk megrendelő ügynökséghez, tekintettel arra, hogy a feltett kérdések megválaszolásához ők rendelkeztek információkkal. A reklámot haladéktalanul eltávolítottuk. Az ügyben egyéb információval nem rendelkezünk"

- közölték, ami egyben azt is jelenti, hogy nem árulták el, melyik ügynökségről van szó. Mivel azonban Dezső András feljelentést tesz az ügyben, ez jó eséllyel ki fog derülni. (Cink)

 

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.