Ezért fogyasztást ösztönző kampány is indít a Vidékfejlesztési Minisztérium. Fazekas Sándor miniszter a Laci Pecsenye étteremben jelentette be mindezt. A miniszter szerint most egy átlagos magyar évi 25 kilogramm sertéshúst fogyaszt, pedig ez a mennyiség a kilencvenes években még háromszor ekkora volt. Ezért a marketingstratégia, minőségbiztosító védjegyek bevezetése és a piacra jutás könnyítése. (MTI)
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.