Bent, kapcsolodva a heti cigarettához, bent, bizonyítandó satöbbi, satöbbi, támogatandó csak annyit szeretnék mondani hogy tőlem neked

külföld
2013 december 15., 05:52
comments 3

Jimmy Kimmel az MSNBC késő esti talkshow-jában kért fel egy amerikai jeltolmácsot, hogy fordítsa már le Thamsanqa Jantjie, a nemi erőszakkal és gyilkossággal is gyanúsított, saját bevallása szerint skizofrén "jeltolmács" Nelson Mandela búcsúztatóján bemutatott, legendássá vált mutogatását. A jeltolmácsnak egyből két problémával is meg kellett küzdenie, és ebből a könnyebbik volt, hogy Jantjie a dél-afrikai jelnyelven mutogatott hülyeségeket, míg ő az amerikai jelnyelvet ismeri. Az eredmény elég szórakoztató lett, nézzék:

A magam részéről a "hello, eddig Isten hozta magukat" köszöntést simán beépíteném az udvarias társalgás nemzetközileg elfogadott keretrendszerébe, de az se rossz, hogy "hát, cigaretta is bekapcsolódott, behozva a különbséget önöknek". Hát még az, hogy:

"Egy kör, imádkozzunk ezen áldozat felett. Alapvetően, ez jó vicc, ez az egész... golyók! Bizonyítandó, hogy ez jó: sajnálom."

(Via The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.