Rogán Antal saját Facebookot épít

POLITIKA
2013 december 18., 07:49

Mást nem tudunk elképzelni, hogy az ötödik kerület polgármestere miért kéri levélben a belvárosi Fidesz-aktivistákat, hogy ne csak ők jelentkezzenek, hanem adják meg két családtagjuk, barátjuk, ismerősük nevét is, akiket rá lehet venni a jelentkezésre.

roganlevel

Ja, igen, arra kell jelentkezni, hogy aktivistaként segítsenek majd a kampányban (jövőre választások lesznek). Rogán azt is belengette, hogy hamarosan Facebook-kampány keretének eszközével lehet majd követni mind a kampány, mind a politika eseményeit.

roganlevel

 

Ezért szerinte érdemes megadni az emailcímeket is, mert onnan lehet majd értesülni az indulásról. A Városszíve blog megszerezte a teljes levelet (ami egy szórólap). Ugye önt is bejelentette már édesapja, vagy szomszédja?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.