A világ legdivatosabb kutyáinál jobb tartalom már nem lesz

ÁLLAT
2013 december 21., 08:52

A The Sartorialist a világ egyik leghíresebb utcai divattal foglalkozó blogja. A szerző, Scott Schuman eredetileg hobbinak csinálta, most viszont már simán megél belőle, nem is rosszul. Na, valószínűleg az ő sikerét irigyelte meg Elias Weiss Friedman (látják, még a germán név is), amikor megcsinálta a The Dogistot.

photo_camera Zippy, Dachshund, Animal Haven (at Animal Haven)

A koncepció ugyanaz, csak az utcák legstílusosabb emberei helyett a legmenőbb kutyákat fotózza. A legfontosabb szerinte a kifejező tekintet, mert van valami különösen őszinte abban, ahogy a kutyák fotózhatóak.

photo_camera Lola, Scottish Terrier, 86th & Park Ave
photo_camera Augustus Gloop, Siberian Husky, East Village
photo_camera Butters, Dalmatian/Beagle, East Village
photo_camera Sy & Lenny, Miniature Schnauzers, Hillside Park
photo_camera Matilda, Shih Tzu/Maltese, Central Park

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.