Na hol van a leghosszabb sor napok óta Budapesten?

életmód
2013 december 21., 11:35
comments 51

Melegedő? Ételosztás? Karitatív ruhagyűjtés? Dehogy. Aki magyar, és akinek egy picit is számít a karácsony, az a jelek szerint egytől egyig a Madách téren sorakozik a Bónusz Brigád boltja előtt. Ács Acsi Dani kollégánk meg is örökítette a különös természeti jelenséget:

bonuszsor

Az indexes Szabó Zoli pedig tumblres videón számolt be ugyanerről. Viszont egyikőjük sem fedte fel, mit keresett fényes nappal a Madách téren, valahogy véletlenül pont a Bónusz Brigádhoz vezető sor közelében. Egyáltalán, tudja valaki, mi zajlik ott? Osztanak valamit? Mit? Bónuszt? Mennyit? Mennyiért?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.