Meghódította az internetet a nagyon menő 103 éves nagymama

életmód
2013 december 26., 09:21
comments 3

Evelyn Kottman teljesen levette a lábáról az internetet. Még az amúgy elég kritikus Reddit közössége is oda van érte. Teljesen érthető okokból.

A 103 éves nő legutóbbi születésnapján elment egy kaszinóba, majd rákot ebédelt, utána pedig elkészítette élete első tetoválását.

photo_camera (via reddit)

Sztorija persze óriásit futott a Reddit-en, idővel pedig unokája is felbukkant a hozzászólók között. Ő pedig látva a nagymamáját kísérő lelkesedést, a hét elején Evelynt is odaültette az internet elé, hogy válaszoljon a Reddit-userek kérdéseire.

photo_camera Twitteren üzent:Ne a játékost utáld, utáld a játékot.

És aztán a fórumozásból csodás történetetek kerültek elő. Például hogy már kilencévesen autólopásba keveredett, hatéves öccsével egy T-Modelt lovasítottak meg, mert akartak egyet furikázni. Meg hogy a mai napig imádja a Johnnie Walkert, és egész életében kereste a kalandokat.

Erre persze volt is lehetősége, hiszen majdnem az egész XX. századot végigélte. De például a hatvanas éveket nem szerette, szerinte félreértés, hogy akkor mindenkit a változás érdekelt volna. Valójában az egy elég önző időszak volt, amikor mindenki úgy nézett ki mint egy segg, és be volt drogozva.

Nem szerettem a hippiket. Ráadásul az lett a végük, hogy ők is mind Ronald Reaganre szavaztak.

- írta. És aztán ilyen hangulatban folyt tovább a beszélgetés.

reddit

Kiderült az is, hogy Kottman 14 évesen már tanított, egy házi iskolában volt egy egész osztálya. Szegénységben nőttek fel egy dakotai farmon, és munkát kellett vállalnia, hogy segítsen a családján.

Arról is szó volt, hogy a mai napig azt eszi, amihez éppen kedve szottyan, annak ellenére, hogy orvosa szerint ez meg is ölheti őt. És hogy nemrég ellopott unokájától egy üveg whiskyt, és mostanában fontolgatja, hogy kipróbálja a marihuánát.

Kiderült az is, hogy ha viszel neki egy baconos szendvicset, örökbe fog fogadni.

Egy ennyire kalandos élet után is az a legfőbb tanácsa az életre,

hogy szeresd magad, úgy ahogy vagy.

És hogy tartsd egyenesben a céljaidat, tartsd közel magadhoz a családodat, tegyél félre pénzt a nehéz napokra.

És nevess.

Arra a kérdésre pedig, hogy mit kérne karácsonyra, annyit válaszolt, hogy Magic Mike-ot. Tényleg nem tud hibázni. (via DailyDot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.