Íme a coloradói férfi, aki elsőként téphetett be legálisan

életmód
2014 január 01., 18:17
comments 59

Mától az Egyesült Államokban elsőként Colorado államban legális a fű (bár még drága és kevés). Nagy ostrom is volt a fűkereskedésekben. Ez Steve Jenkins, aki december 31-én a nyitás előtti utolsó simításokat végzi Northglennben.

photo_camera Fotók: Rick Wilking / Reuters

A boltja (Botana Care) előtt az emberek hosszú sorban álltak a „rekreációs marihuánáért”.

People wait in line to be among the first to legally buy recreational marijuana at the Botana Care store in Northglenn

Ő itt Jesse Phillips egy Denver Broncos mezben. A bolt első vásárlójaként az állam egyik első legális szmókere lett. Bal kezében látható a büszke fogyasztó zsákmánya.

Jesse Phillips celebrates being the first person to legally buy recreational marijuana at the BotanaCare store in Northglenn

Régi dohányosoknak fejtörést is okozott a választék az újfajta dohányból. Elemzők szerint a mai nap az amerikai drogfogyasztás kultúrájának fordulópontja.

Customers look over their choices in recreational marijuana products at the Botana Care store in Northglenn

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.