A francia elnök örökké lemarad a pacsiról

külföld
2014 január 02., 18:26
comments 5

Vígjátékok kötelező karaktere a srác, aki mindenkivel pacsizni akar, de sosem jön össze neki. A jelek szerint hasonló sors jutott François Hollandenek is. Egy holland lap, a Volkskrant szedte össze azokat a jeleneteket, amikor a francia elnök kezet akart fogni valamelyik kollégájával, de a másik fél ezt nem szúrta ki.

hollande

Persze a montázs amennyire vicces, annyira nem fair: a francia Huffington Post mutatta meg több fényképről is, hogy azok csak pár másodperccel a kézfogások előtt készültek, és nem arról van szó, hogy kollégái levegőnek nézték volna a francia elnököt.

És persze járhatott volna még rosszabbul is.

buzz

buzz2

buzz3

buzz4

buzz5

(via BusinessInsider, gifek pedig BuzzFeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.