A telepakolt biciklivel egyensúlyozó tolvajnak cirkuszba kellett volna mennie, nem lopni

bűnügy
2014 január 05., 19:52

A rendőrök 3 órakor Karcsa belterületén egy imbolyogva közlekedő, kivilágítatlan biciklist láttak, aki észrevette őket, és egyre gyorsabban kezdte tekerni a kerékpárt. Az igazoltatáskor kiderült, hogy azért dülöngélt, mert a kormányra egy zsák volt felkötve, míg a hátsó csomagtartó egy gumipókkal rögzített, nagy táska terhe alatt roskadozott. Nagyobb mennyiségű élelmiszer volt bennük, a férfi pedig elismerte, hogy az éjjel egy makkoshotykai boltba tört be, ahonnan épp hazafelé tartott. Az elfogott pácini 24 éves B. Arnold ellen lopás miatt indítottak eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.