Mesterházy is újraírná a megállapodást az Együttel

politika
2014 január 06., 08:01
comments 8

Bajnai Gordon után Mesterházy Attila is újraírná az MSZP és az Együtt 2014-PM között tavaly októberben aláírt megállapodást. De míg Bajnai tartalmában is módosítaná az egyezséget, Mesterházy csak azért, mert az Együtt 2014 időközben kitalálta, hogy nem szövetségként, hanem pártként indulna a választásokon.

Vagyis, megváltozott az egyik aláíró alany személye.

A nyilatkozat további része nehezen értelmezhető, Mesterházy ugyanis arra keresett megoldást, hogy a két párt képviselőjelöltjei ne induljanak egymással szemben. Ami azért fura, mert eleve ebben állapodtak meg. Így nem tudom értelmezni azt a mondatot, hogy Mesterházy szerint kölcsönösen vissza kéne lépniük a jelölteknek egymással szemben. (MTI)

UPDATE 11:01: Ami nekem nem sikerült, Magyari Péternek igen. Megértette, miről beszél Mesterházy. Gyurcsányék jelöltjeit akarja visszaléptetni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.