Könyvet ír a nő, aki leesett a lóról, és skót akcentusa lett

bulvár
2014 január 07., 08:18
comments 2

(A következő hírt nem árt némi távolságtartással kezelni.) Az 50 éves kanadai nő szerint az egész életét megváltoztatta a bizarr baleset. Sharon Campbell-Rayment, aki egyébként egy lovasiskolát futtat, sosem volt Skóciában a 2008-as baleset előtt. A balesetben elájult, és néhány napig beszélni se tudott. Nyolc hét terápia után viszont olyan skótok által használt szavakkal beszélt, mint: wee, grand, awright és brilliant. Az orvosok idegen akcentus szindrómát állapítottak meg, ami csak kb. 60 embernek van. A nő utánajárt, és kiderült: skót ősöktől származik. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.