Orbán: Hahó, fészbúkosok!

internetek
2014 január 09., 20:56
comments 73

Orbán Viktor a Facebookon videón dicsekszik a 200 137 lájkolójával. Mint mondja, innen már csak egy ugrásnyi, hogy elérjék Debrecen teljes lakosságának a számát.

„Kósa Lajos tehát lassan lehagyva, és ha ez bekövetkezik, akkor indulhatunk Tarlós erődítményei ellen is, hátha annyian leszünk egyszer, mint amennyien Budapesten élnek”

– mondta a miniszterelnök-főszerkesztő a Macbook előtt ülve, aki megköszönte, hogy nem hagyták magára az elmúlt két évben.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.