Ismerkedjünk meg az érvrendszerrel, amit mostanában sokat fogunk hallani

gazdaság
2014 január 14., 15:33
comments 59

oroszok

Több ezermilliárd forintnyi hitelt felvenni a Putyin vezette Oroszországtól = növekvő energetikai függetlenség

Ez most a kormánypárti axioma, amit nehezen lehet majd megkerülni.

És akkor a szinte semmiből leeső, gigantikus megállapodáshoz érdemes iderakni Orbán Viktor 2008-as szavait:

történik valami Magyarországon, ami mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen.

Orbán Viktor azt bírálta kijelentésével, hogy a kormány egyelőre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal "a XXI. századot és a teljes Kárpát-medencei magyar nép életét meghatározó" energiakérdésben. A politikus leszögezte: "van még teendő az előző rendszerből itt maradt romok, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalítások eltakarításában", nem csak Szlovákiában, de Magyarországon is.

(via orbanviktor.hu, az idézetet hungaropakinál találtuk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.