https://444.hu/assets/pedo2.png

Szexuális képeket szeretne nézegetni gyerekekről? Segít a Közigazgatási Minisztérium!

bűnügy
2014 január 15., 17:18
comments 49

Nem viccelek! Az államtitkár mondja a pedomacis url-t, az MTI besegít.

"Hatósági vizsgálatot kezdeményez egy pedofil tartalmú honlap miatt a KIM"

Ezzel a címmel jött ki egy anyag az MTI-ben. Arról szól, hogy Balatoni Monika társadalmi kapcsolatokért felelős KIM-es államtitkár promózza a minisztérium  Az Internet nem felejt nevű kiváló programját.

Annak segítségével találtak egy pedofil tartalmú oldalt, és vizsgálatot indítanak.

Na!

"A valami.valami.com honlapon közzétett képek erősen szexuális tartalmúak, az érintettek teljes nevét, életkorát, valamint a közösségi profiljának közvetlen elérhetőségét is közzétették."

Ezt mondta az államtitkár. Csak ő nem valami.valami.com-ot mondott, hanem megmondta a pedofilnak tartott oldal címét. Az URL-t. Amit ha valaki beüt a böngészőjébe, akkor nézegetheti a képeket a gyerekekről.

WTF?!?!?!?!?!

Ráadásul egy amerikai domainről (.com) van szó. Tehát a hatósági vizsgálat pont annyira lesz hatékony, mint mondjuk egy hasonló a kuruc.info ellen. Nem baj, aki most felírta az államtitkár által megadott url-t, az legalább jó sokáig fogja tudni böngészni a gyerekek képeit.

Ja, és az oldalon egyébként tényleg elég ízléstelen fotók vannak, de mindegyiken (vagy legalább is a főoldalon mindegyiken) ruhában vannak a gyerekek, tehát elég valószínűtlen, hogy bármilyen hatóság lépni tud ellenük.

De legalább az ilyen szexuális becsípődésű bácsik örülnek a tippnek. Az is valami!

(A cím feletti képen az url-t én takartam ki, az MTI-s verzióban benne volt.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.