A csajom szerint keserű a spermám. Szokjak le a dohányzásról?

életmód
2014 január 23., 11:53

Tisztelt Anarki!
Kérdésem az lenne, okozhatja-e a sperma keserű ízét a dohányzás? A barátnőm mostanában arra panaszkodik, hogy keserű lett az íze. Évekig dohányoztam, mielőtt megismerkedtünk hagytam abba fél éve. Azóta újrakezdtem, és szerinte ez okozhatta az ízváltozást. Amellett, hogy azt akarja, hogy megint szokjak le, mindenféle gyümölcslevet akar velem itatni, mert szerinte attól jobb lesz az íze. Már azt is kilátásba helyezte, hogy nem szivattyúz le többé. Nem tudom mit csináljak, mert nem akarok lemondani az orális örömökről, de el nem tudom képzelni, hogy a keserűség amiatt lenne, mert újra dohányzom. (aláírás nélkül)

Kedves Névtelen,

Nagyon egyszerű a megoldás: kóstold meg!
Nem viccelek. Egyszer már leszoktál a dohányzásról, most is menni fog. Kóstold meg most, aztán hagyd abba a cigizést egy hétre, és kóstold meg újra. Kóstoljátok meg együtt is. Ha nem változik az íze, és ebben egyet is értetek, onnantól egy szót sem szólhat a barátnőd. Aki egyébként azzal, hogy gyümölcslevet akar veled itatni, több jót tesz, mint gondolnád. Persze simán lehet, hogy semmi baja a spermád ízével, csak így akar leszoktatni a dohányzásról, de ha ez manipuláció, akkor apró, bocsánatos, jó szándékú manipuláció.

A sperma ízét amúgy számtalan dolog, így az étrend is befolyásolhatja, és a spermaízfokozóknak komoly szakirodalma van, de az az igazság, hogy a Szent Grált még senki nem találta meg, hiába esküsznek sokan az ananászra meg az eperre. Ízlés kérdése. Egy biztos: olyanról még senki nem hallott, hogy valakinek a dohányzástól megfinomodott volna a spermája.

Szia,

anarki

xxx

Kedves 444-olvasók,

A Tabuk Nélkül Csütörtökben párkapcsolati és szexuális tárgyú kérdéseitekre válaszolok. Bármilyen kérdésre, tabuk nélkül, úgyhogy írjatok bátran!

Néhány tudnivaló:

  • Ha olyan a kontent, lesz rajta egy 18+-os matrica.
  • Nem gyártok kamu kérdést, még mielőtt. Soha.
  • Ilyen sem volt a 444-en, és remélem, nem is lesz: kommentelni nem lehet. Nem miattam, nekem vastag a bőröm, hanem azok miatt, akik kérdeznek. Alapvető védelem a direkt rosszindulatú szemétkedők ellen.
  • Minden nevet és emailcímet teljesen bizalmasan kezelek, ami azt jelenti, hogy soha senkinek. Azért valahogy írjátok alá a mailt, hogy legyen kinek válaszolni.
  • Ennyi az összes szabály, úgyhogy kérdezzenek őszintén. Tabuk nélkül, mint az Abony és környéke!

Ide írjatok: anarki@444.hu