Elveszítettem életem szerelmét. Most mi lesz?

életmód
2014 január 23., 12:33

Tisztelt Anarki,

van egy lány akit nem egészen 1,5 éve ismertem meg. Nagyon jól alakult minden, de 2 hét után mikor elhívtam randizni, bevallotta hogy 2 éves kapcsolatban van, de ennek ellenére nagyon megkedvelt és rám bízta a döntést, hogy folytatom-e. Mivel szerelmes lettem belé, úgy döntöttem igen és ilyen körülmények között is folytattam az udvarlást. Voltak nagyon szép időszakaink de 2-3 havonta mindig vagy én vagy ő megszakította, mert egyszerűen nem volt képes ott hagyni a másik fiút. De maximum 1 hónap után mindig kibékültünk mert mindkettőnknek nagyon hiányoztunk, és ő is mindig mondta hogy érzelmeket táplál irántam. Most november közepén állítottam döntés elé, amikor állítása szerint is hirtelen döntésből nemet mondott, mire én azt mondtam neki, hogy többet nem hall rólam. Azóta tartom is a szavam, de nagyon rosszul érzem magam emiatt, és mindennap rá gondolok. Úgy érzem ő életem nagy szerelme, de nem akarom elveszteni a tartásom se. Azóta volt egy másfél hónapos 'kapcsolatom' egy vízilabdázó lánnyal, de mivel egyáltalán nem éreztem magam boldognak, ezért a szakítás mellett döntöttem. Próbálom más lánnyal feledtetni, azóta több lánnyal is randizok, tegnap este is voltam és holnap este is megyek, de úgy érzem egyre rosszabb, és őszintén szóval a holnapira már semmi kedvem menni. Nem tudok semmire se koncentrálni azóta, a tanulással is gondjaim vannak, utolsó évem az orvosin, és nem tudok megfelelően teljesíteni. A kérdésem az lenne, hogy tudnám megszerezni életem szerelmét, úgy hogy az önbecsülésem és tartásom is megmaradjon, vagy ha erre semmi esély, akkor hogy tudom túl tenni magam rajta? Mert egy éve mindig csak rá gondolok. A barátaimmal már nem tudok erről beszélni, mert mind kivan akadva azon, hogy leragadtam itt, és más lányoknak meg nemet mondok. Igazából nagyon fura, hogy egy vad idegennek ezt leírom, de szinte kicsit megnyugtató ezt kiadni magamból.

Előre is köszönöm a válaszod!

üdv.: Viktor

Kedves Viktor,

Három szó: GTFO, GTFO, GTFO.
Szóval húzz el, amilyen gyorsan csak bírsz, és amilyen messzire bírsz. Nem fizikailag értem, hanem érzelmileg, ki a kapcsolatból.
Egyáltalán nem állítom, hogy a nő, akibe szerelmes lettél, egy rosszindulatú, szemét dög, aki kihasznál és megaláz. Mégiscsak a szerelmed. De gondold csak át, mi történt.
Amikor megkötöttétek az alkut (neki van pasija, te beszállsz harmadiknak), még tiszta volt a helyzet: te vállaltad, hogy a körön kívül maradsz, és ezzel a harmadik fél átverésén kívül semmi baj nincs – mondjuk az nem derül ki, hogy a pasija tud-e rólad, de azt hiszem, most nem is fontos.
Aztán történt egy apróság, ami felborította az eredeti alkut: szerelmes lettél. Ő meg nem lett. Ebben senki nem hibás, de úgy tűnik, hogy nem voltak tiszták az eredeti feltételek, aztán meg nem arra kanyarodott a dolog, amerre szeretted volna. Van ilyen.
A te feladatod most az, hogy tartsd magad az új megállapodáshoz, és felejtsd el azt a lányt. Nem lesz könnyű, nem ma lesz, de nem is holnap, az biztos. Én őszintén szurkolok.
Ja és még valami: ha egy nagy szerelemre ész nélkül, azonnal rácsajozol, nincs időd feldolgozni, ami történt. A gyászt nem lehet megspórolni. És egy szirszar "kapcsolattal", ahogy te is nevezed, magadat is szívatod, meg azokat is, akikkel összejössz. Nincs a világon az a gyönyörű vízilabdás lány, aki egy hosszú szerelmet egyik napról másikra kigyógyít. Ne is várd el tőle.

xxx

Kedves 444-olvasók,

A Tabuk Nélkül Csütörtökben párkapcsolati és szexuális tárgyú kérdéseitekre válaszolok. Bármilyen kérdésre, tabuk nélkül, úgyhogy írjatok bátran!

Néhány tudnivaló:

  • Ha olyan a kontent, lesz rajta egy 18+-os matrica.
  • Nem gyártok kamu kérdést, még mielőtt. Soha.
  • Ilyen sem volt a 444-en, és remélem, nem is lesz: kommentelni nem lehet. Nem miattam, nekem vastag a bőröm, hanem azok miatt, akik kérdeznek. Alapvető védelem a direkt rosszindulatú szemétkedők ellen.
  • Minden nevet és emailcímet teljesen bizalmasan kezelek, ami azt jelenti, hogy soha senkinek. Azért valahogy írjátok alá a mailt, hogy legyen kinek válaszolni.
  • Ennyi az összes szabály, úgyhogy kérdezzenek őszintén. Tabuk nélkül, mint az Abony és környéke!

Ide írjatok: anarki@444.hu