https://444.hu/assets/kissingeronmars1.jpg

Hallott már Henry Kissinger titkos marsi kolóniájáról?

meghökkentő tudomány
2014 január 23., 19:44
comments 24

Teljesen átlagos csütörtöknek indult a nap. A nap 7 óra 22 perckor kelt. A kávé ugyanannyi idő alatt főtt le, mint szokott. Még a villamoson se voltak se többen, se kevesebben, mint szoktak lenni. Minden normálisnak tűnt. Semmi szokatlan nem történt.

Ez persze felébreszthette volna bennem a gyanút.

De én nem gyanakodtam. Nem sejtettem, hogy pár óra múlva milyen tudás birtokába jutok.

Szeretem tájékozottnak gondolni magam. Érdekelnek a tudomány és a technika vívmányai. Érdekel az űrkutatás. Rendszeresen olvasok a Marsról. Mégis, 14 óra 35 percig fogalmam sem volt róla. Hogy miről?

HÁT A SZUPERTITKOS MARSI KOLÓNIÁRÓL!

Erről itt olvashat bővebben, most csak a lényeget foglalnám össze röviden.

Az egész 1968-ban kezdődött, amikor pár iparmágnás létrehozta a Római Klubot, aminek Henry Kissinger is tagja, hogy mást ne mondjak. A magát filantrópnak álcázó szervezet 1972-ben publikálta első kutatását, a Növekedés határait. Ebben azt állítják, hogy a Föld száz éven belül kifogy a természeti erőforrásaiból. Ebből levonták a következtetést, hogy

lassítani kell a népszaporulatot.

Hát, ez nem jött be. Így életbe lépett a B-terv. El kell népteleníteni a Földet. Annyit mondok, chemtrail. Ugye, nem kell magyaráznom? De egyelőre ennek sincs semmi látható eredménye. Jött tehát a C-terv, vagy ahogy azok hívják, a 3-as alternatíva.

Az űr kolonizációja. Ezt egészen 2010-ig titokban tudták tartani, de akkor nem más, mint Eisenhower elnök dédunokája, Laura Magdalene lebuktatta a tervet. Őt a CIA próbálta beszervezni marskolonialistának, de nem hagyta magát. A marsi kolónia létét azóta több távlátó is igazolta, úgyhogy fogadják el nyugodtan ténynek.

Hősöm, Jack Cary

Hogy hogy jutottam a tudás birtokába? Az ember, aki felnyitotta a szemem, Jack Cary, a Paranormális Titkosszolgálat, (Paranormal Intelligence Agency, PIA) alapítója. A negyvenéves oklahomai férfi a legbizarrabb esetek megfejtésén dolgozik. Olyan esetekén, amiket a globális hatalom

el akar hallgatni előlünk.

Nem véletlenül. Biztos hallott már a megcsonkolt tehenekről. A szerencsétlen kérődzőket minden jel szerint maga az amerikai kormány kínozza. De erről beszéljen inkább maga a mesterdetektív:

"Mielőtt egy tehenet megcsonkolnak, a környéken általában csendes, feketére festett, jelöletlen helikoptereket látnak. Az ufókutatók ebből arra következtettek, hogy ezek magukat helikopternek álcázó ufók lehetnek. De Oszama bin Laden meggyilkolása óta tudjuk, hogy csendben repülő, feketére festett helikopterek igenis léteznek, a SEAL-kommandó is ilyet használt."

Annál, hogy akár a világhatalommal is szembe szál, csak erkölcsi tartásáért tisztelem jobban Caryt. Azt, hogy léteznek szellemek, már gyerekkora óta tudja. Így nem is pazarolja az idejét a mostanában nagyon népszerű kísértethajkurászásra, inkább azt kutatja, miért ragadnak a mi dimenziónkban a szellemek, és hogyan lehetne segíteni nekik, hogy kiszabaduljanak csapdájukból:

"Az igazán nagy kérdés, hogy morális felelősségünk-e segíteni ezeknek az embereknek a továbblépésben? Egy csomó paranormális csoport bemegy a kísértetházakba, rögzítenek egy elektromos hangjelenséget, amin a szellem a segítségüket kéri, de nem segítenek. Ez szerintem kegyetlenség."

Ugyanez a mély meggyőződés hajtja a kriptozoológiai vizsgálatai során is. Hallottak már az appalache-i birkajetiről (sheepsquatch)? Ez a "szemtanúk" szerint félig birka, félig ember. Cary szerint ilyen állat

nincs.

Vagy ott van az appalache-i gyíkember. Megintcsak "szemtanúk" állítják, hogy ennek három lábujja van. Na, Cary szerint ilyen állat

sincs.

Vámpírok sincsnek. (A jeti létezik.)

De amitől végleg Cary rajongója lettem, az a nagyvonalúsága miatt van, amivel a kudarcot kezeli. Messziről indítok:

A PIA központja elég lehetetlen helyen van. Minden szóba jöhető hely közül pont Dél-Dakotában. Eredetileg nem itt volt, de Carry meggyőződéssel hitt a Globális Partvidéki Esemény (Global Coastal Event, GCE) bekövetkeztében. Pár éve a paranormális észlelések adatai különös mintát rajzoltak ki. Arra lehetett következtetni, hogy hamarosan katasztrofális események sorozata el fogja törölni a Föld felszínéről a kontinensek partvidékeit.

És ez még nem minden. Egy bizonyos Dr. Peter Pry, a nagyon megbízhatónak tűnő Nemzeti és Belföldi Biztonsági Munkacsoport (Task Force on National and Homeland Security) és az Egyesült Államok Nukleáris Stratégiai Fóruma (United States Nuclear Strategy Forum nevű szervezetek igazgatója hívta fel a figyelmét a veszélyre, hogy egy elektromágneses impulzussal akár egy évszázaddal is visszavethetik Amerikát. Cary tehát fogta magát, és Dél-Dakotába költözött, ami elég logikusnak tűnik. Ki akarná elpusztítani pont Dél-Dakotát?

A GCE-t és az elektromágneses kataklizmát 2013 tavaszára várták. A PIA felfüggesztette minden tevékenységét, az ügynökök felkészültek a legrosszabbra. De semmi sem történt.

Mások talán megszégyenülve visszavonultak volna, feladva egy élet munkáját. Cary nem ilyen. Ő magyarázatot keresett és talált.

A GCE az időfüggetlen Schrödinger-egyenlet miatt maradt el.

Mutatom:

schroedinger

Magyarán: a GCE-t annyian próbálták megfigyelni, hogy végül emiatt nem következett be.

Jack Caryvel Alessandria Masi beszélgetett. A teljes interjút, amit tiszta szívből ajánlok, a Vocativon olvashatják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.