Épp hideg van, ahol vagyok -> a globális felmelegedés kamu

TUDOMÁNY
2014 január 27., 19:46
comments 24

Az amerikai bohóc-milliárdos és általános furcsa személy, Donald Trump örvendeztet kikezdhetetlen érveléssel az éghajlatváltozással kapcsolatban.

Az amerikai jobboldal egy részén divat lazán kezelni a tudományt, legyen szó az evolúcióról vagy a globális felmelegedésről. Trump mindig az élen jár az ilyen hülyeségekben, egy darabig fontolgatta is, hogy 2012-ben republikánus elnökjelölt lesz, de a pártnak ő egy picit sok volt.

A "profi" politikától távol viszont talán még több lehetősége van elmondani a véleményét korunk fontos kérdéseiről. A napokban ezeket írta Twitteren.

Illetve

Kb. azt írja, hogy a GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS CSALÓI mindenféle időjárásra hivatkozva emelik az adókat, és mivel a tévében azt mondták be, hogy minden idők leghidegebb tele van [Amerikában egyébként tényleg], ezért a GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS csak ÁTVERÉS lehet.

És ő amúgy Amerika (és a világ) egyik leggazdagabb embere :DDDDDDDDDDDD

(MotherJones)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt