Ma sem fogsz többet dolgozni: lehet legózni a Google Chrome-ban

játék
2014 január 29., 12:19
comments 12

Véget ért a világ, illetve új világ kezdődött: összeállt a Google a Legóval, és közzétette azt a titkos projektjét, amit az ausztráliai részleg munkatársai fejlesztettek ki teljes titokban.

Itt a Build with Chrome.

lego

Mostantól lehet böngészőből legózni. Sőt az egészet integrálták a Google Mapsszel, tehát mindenki oda épít magának házikót, stadiont vagy repülőteret, ahová akar. Budapesten máris megindult az építkezés, úgyhogy tessék sietni, bár szerencsére van még van egy csomó üres telek.

legomap

Az összelegózott készterméket azán meg is lehet osztani a Google+-on, hol máshol.

További részletek:

Megyek is, gyorsan felhúzom a 444 HQ-t.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.