Hol futnak a CÖF baloldal ellenes plakátjai? Igen, egy általános iskola udvarán!

POLITIKA
2014 január 29., 12:38

A törvény szerint nem lehet iskolában kampányolni, de a jó cél érdekében nyilván ez még belefér.

Somfai Ágnes blogján jött szembe ez a poszt a Gádori utcai általános iskola udvaráról.

Kisgyerekek játszanak a Civil Összefogás Fórum plakátjának tövében. Szívet melengető, na.

gador2

"Egy apuka telefonált a hétvégén: Ági, képzeld el, két CÖF plakát van az iskolánk udvarán! Egy másik anyukának pedig az tűnt fel, hogy az alsós kislánya azt kezdi el magyarázni, hogy kiknek nem szabad több esélyt adni."

A köznevelési törvény szerint ez amúgy nem oké.

 (...) nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, továbbá az alatt az idő alatt, amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható.

Persze biztos az van, hogy ez nem politikai tevékenység, csak

valaki végre kimondja az IGAZSÁGOT

Nagy erőkkel keressük az iskolát és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ az ügyben.

cof3

 

UPDATE:

A blog szerint elkezdték leszedni őket.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.