Ennél kényelmesebben sehol sem vehet heroint

külföld
2014 január 30., 07:30
comments 1

"Egy játékot szeretnék rendelni."

Ez volt a jelszó, amire egy pittsburghi McDonald's autósokat kiszolgáló Drive Thrujában heroint adtak a vásárlóknak. A kábítószert helyben nem lehetett elfogyasztani, kizárólag elvitelre kínálták.

A pittsburghi rendőrök maguk is tesztelték a szolgáltatást. Odahajtottak a kiadóablakhoz, bemondták a jelszót és vártak. Az eladó, a 26 éves Shania Dennis 82 dollárt kért tőlük, amiből kettőt a kasszába, a maradék nyolcvanat a melltartójába rakott. Majd kiadta a Happy Meales zacskót, amiben a játék mellett tíz pakett heroin volt.

Miután őrizetbe vették, még ötven pakettet találtak nála. Dennist, aki tagadja, hogy bármi köze lett volna a történtekhez, birtoklással és kereskedelemmel vádolják. Amúgy nem ő volt az első lebukott McDonald's-alkalmazott, két hete Pittsburgh közelében, Murrysville-ben is ugyanez történt, csak ott a hamburgerhez csapták a heroint. (Via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.