Euroatlanti elkötelezettségű konzervatív értelmiségeik sorozatunkban

2014 február 3., hétfő 15:07
7

Azt tudták, hogy John McCain amerikai szenátort nem azért kínozták meg olyan nagyon 1970-ben Észak-Vietnamban, amikor hadifogoly volt, mert repülőről bombázta őket, hanem azért, mert hülyeségeket beszélt az ottani demokráciáról?

És akkor ez a Bombázós McCain jön nekünk is előadást tartani?!?!

"Ne vicceljünk már, ha lehet."

Ebben a szellemben küldi el Fricz Tamás, híres politikatudós  a picsába az amerikai szenátort, miután az óvatos kritikát fogalmazott meg Magyarországgal kapcsolatban.

"John McCain szenátor jött, látott és baromságokat beszélt"

Kezdődik az árnyalt elemzés, amiből főleg az derül ki, hogy Friczet elég könnyű felhúzni, és hogy a politológus szerint aki kritikát fogalmaz meg, az az ellenségünk. Helyre is teszi az arrogáns jenkiket egy pillanat alatt.

"(...) az NSA lehallgatási botrányáról is szólhatott volna. Hiszen a magyar parlamenti vizsgálóbizottság kiderítette: az NSA Magyarországon nemcsak politikusokról, de közéleti személyekről is gyűjtötte az adatokat, magánbeszélgetéseket hallgatott le – súlyosan sértve az emberi jogokat. McCain elnézést kérhetett volna az USA emberi jogokat lábbal taposó gyakorlata miatt. De nem tette. Ezért most kénytelenek vagyunk mi is aggódni az amerikai demokrácia miatt."

Bőőőrn.

És akkor erre a jöttment McCainre pazarolja az idejét a magyar miniszterelnök?

 

Az első kommentelő látja jól a helyzetet.

Büszke is lehet a két veterán, hogy odaállhatott egy olyan igaz ember mellé...aki száz évenként..ha egyszer terem...tegyék is el...egyszer még sokat fog érni nekik ez a kép....

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt