Miért bunkók a nők egymással?

életmód
2014 február 03., 11:24

Kedves Anarki!

Miért bunkók a nők egymással?
Miért alázzák, meg a nők a barátjukat nagy társaság előtt?
Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen zsémbes, mint ők?

Eszter

Kedves Eszter,

Az általánosan elfogadott magyarázat az, hogy a nők a saját szexuális versenytársaikat akarják kicsinálni, azért gonoszkodnak egymással. Nem mentség, csak magyarázat.

Az agresszió közvetett formáihoz (konkrétan ahhoz, hogy bunkók és alázzák a többi nőt) pedig azért folyamodnak, mert az kevesebb veszéllyel jár, mintha szívlapáttal esnének a másiknak.

Az ilyesfajta agresszió civilizáltabbnak tűnik ugyan, mint a szívlapátos verzió, de ugyanolyan veszélyes lehet. Ha valakit kipécéznek az iskolában vagy a munkahelyén, és folyamatosan baszogatják, annak sokszor nincs maradása, és vagy belenyugszik, hogy pokol az élete, vagy előbb-utóbb lelép.

Hogy te mit tegyél? Tök normális módon a bántalmazottak, és nem a baszogatók oldalán állsz, és ez már eleve jó pont. De ha tenni is akarsz valamit, akkor segíts annak, akit bántanak. Szorult helyzetben egy jó szövetséges aranyat ér, és a főbunkók sokszor azért sikeresek az alázásban, mert az albunkók kényelemből vagy gyávaságból melléjük állnak.

Bár nem írod, de ha az a helyzet, hogy téged bántanak, szedd össze a bátorságodat, és állj ki magadért. Gondold át, mi a legrosszabb, ami történhet? És ha egyedül nem megy, kérj segítséget, keress szövetségeseket.

Szia,

anarki

xxx

Kedves 444-olvasók,

A Tabuk Nélkül Csütörtökben párkapcsolati és szexuális tárgyú kérdéseitekre válaszolok. Bármilyen kérdésre, tabuk nélkül, úgyhogy írjatok bátran!

Néhány tudnivaló:

  • Nem minden kérdésre van időm válaszolni, ezért elnézést.
  • Viszont nem gyártok kamu kérdést, soha.
  • Nem pótolom a pszichológust, a pszichiátert. Akinek komoly gondja van, forduljon szakemberhez.
  • Kommentelni nem lehet. Nem miattam, hanem azok miatt, akik kérdeznek.
  • Minden nevet és emailcímet bizalmasan kezelek, ami azt jelenti, hogy soha senkinek. Azért valahogy írjátok alá a mailt, hogy legyen kinek válaszolni.
  • Ennyi az összes szabály, úgyhogy kérdezzenek őszintén. Tabuk nélkül, mint az Abony és környéke!

Ide írjatok: anarki@444.hu