Rendőrkézen a jánoshalmi önkényes rezsicsökkentők

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

villanyora

R. Ferenc 51 éves és F. Olivér 23 éves jánoshalmi lakosok nem elégedtek meg a rezsicsökkentés Európa-szerte példátlan mértékével, és elhatározták, nem várják meg a kormányfő által beígért nonprofit energiaszolgáltatást, lesz ami lesz, ők saját hatáskörben tovább csökkentik energiaköltségeiket. Elhatározásukat tett követte, amelynek során R. Ferenc a hatósági plomba megrongálásának módszerével feltörte albérletének villanyóráját, és az abban található elektromos energiát úgynevezett vilanydrót segítségével elvezette.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szemfüles hekusai azonban rájöttek a turpisságra, és fülöncsípték a két ügyeskedőt.

A széleskörű nyomozás során megállapítást nyert, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. (Lacikám, légyszi ellenőrizd már le az évszámot, kösz) március 1. és november 1.között eltelt időszakban a fogyasztásmérő számláló megkerülésével, illegálisan vételeztek elektromos töltéssel bíró részecskéket.

A zsaruk immáron befejezték a sikeres nyomozást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal, lopás vétségének elkövetésének alapos gyanújának fennforgásának tényállása sorrakerülése miatt küldték meg a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek, amely minden bizonnyal példás büntetés kiszabását kéri majd az önkényes „rezsicsökkentőkre”. (Police.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.