Újraforgatták a valaha volt legviccesebb táncos videót

internetek
2014 február 07., 10:20

Sokkal viccesebb, mint az összes Orbán-lány szendvicsbe vágva. Mármint a régi verzió, mert sajnos az öregedés nem tett jót, laposodtak a srácok, de azért még így is bármeddig lehet nézni munka helyett. A karakterek, mimika, koreográfia, díszlet, jelmez, zene, ritmus, migiri minden csillagos ötös!

Egyébként nagyon nem új a remake, ellenben jó régi, de mi csak most vettük észre. És az öröm akkora, hogy megosztjuk önökkel is. Startol a péntek, Party Hard!

Biztos információnk nincs róla, hogy ezek ugyanazok a személyek lennének idősebb korukban. Lehet, hogy csak egy kiváló feldolgozásról van szó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.