Simon Gábor új vagyonnyilatkozatot adott be, de abból is kihagyta a 240 milliót

POLITIKA
2014 február 10., 10:26
comments 19

Új vagyonnyilatkozatot nyújtott be hétfőn a mentelmi joga felfüggesztéséről tárgyaló országgyűlési bizottságnak Simon Gábor, az MSZP volt alelnöke, aki a múlt héten kényszerült lemondani párttagságáról és parlamenti képviselőségéről.

Simon 240 millió forintot helyezett el egy osztrák bankban, de az összeget nem tüntette fel vagyonbevallásában.

Az újban sem. Rubovszky György, a mentelmi bizottság kereszténydemokrata elnöke szerint Simon ezt azzal indokolta, hogy nincs olyan rovat a vagyonnyilatkozatban, ahol feltüntethetné az összeget. És mert nem is tüntette fel, meg sem magyarázta, hogy honnan van a pénz. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt