Nem is olyan jó a világ leggazdagabb és leginnovatívabb cégénél dolgozni?

TECH
2014 február 11., 20:28
comments 76

Mindenki azt hiszi, hogy Steve Jobs alapította vállalatnál tök jó lehet dolgozni. Innováció, remekbe termékek, előremutató szervezeti felépítés. Jordan Price szerint szörnyű volt az egész, már rég kifulladt a startup lendület a cégből, katonai fegyelem és titoktartás jellemzi az Applet.

Apple Inc CEO Tim Cook holds up the new iPad Air during an Apple event in San Francisco

Jordan applikáció tervezőként dolgozott a cégnél, álommunkaként tekintett melójára, majd jött a pofára esés.

Szinte sosem láttam a lányomat, annyira túlterhelt voltam. Ez volt a flexibilis munkaidő.

19fdxi0r3jq5cpng

Már a céghez kerülés is lassan haladt, közel egy hónap volt mire a jelszavaihoz, belépésekhez és a szerverhez hozzáférhessen. Munka helyett pedig állandóan, teljesen értelmetlen meetingekre kellett járnia, amik széttörték munkaidejének produktív részét. Jordan szerint a céget, még mindig

belengi a totál seggfej Steve Jobs szelleme.

Közvetlen főnöke állandóan sértegette, megalázta. Egy idő után úgy érezte, hogy olyan mint egy kisgyerek, aki nem ért semmihez, miközben a világ egyik vezető tech vállatának komoly munkáját csinálta. Az egyik ilyen sértegetés után Jordan megelégelte az Applet. Egy filctollal áthúzta a monitorát, összepakolt és beült a kocsijába, hazament. Főnökének megüzente, hogy a világ legrosszabb vezetője. (WalleyWag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.