Itt a teljes Baloldali Összefogás A Gonosz Viktor Ellen választási lista

politika
2014 február 12., 13:43
comments 5

Most került ki az MSZP honlapjára, lehet benne lubickolni. A lista eleje eddig is ismert volt (Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor-Szabó Tímea), inkább hátrébb vannak meglepetések. A befutásra esélyes első hatvan helyen 42 szocialista, 9 Együtt-PM-es, 6 DK-s és 3 "liberális" jelölt szerepel. Az új parlamentben ott lehet Szigetvári Viktor (36.), Puch László (43.), Szelényi Zsuzsa (53.) és Bauer Tamás (57.) is. Az egyetlen igazi meglepetés talán az Együtt részéről a lista 49. helyére benyomott Pápa Levente, aki korábban az OTP elemzőjeként dolgozott.

Az Index volt szíves és megszámolta, hogy a 200 jelöltből mindössze 37 a nő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.