Meghalt egy jegesmedve, ami megevett egy kabátot vagy táskát

ÁLLAT
2014 február 12., 10:49
comments 7

A stuttgarti állatkert 25 éves jegesmedvéje egyszer csak elkezdett textildarabokat visszahányni, majd hétfő reggel meghalt. Anton halálát belső vérzés okozta. Az állatkert nem tudja, Anton miért nem csak simán széttépte a bedobott vackot, ahogy korábban szokta. A gondozók szerint étel lehetett benne, azt próbálhatta elérni az állat. Korábban ugyanebben az állatkertben egy elefántfóka halt meg, miután megevett egy játékfigurát. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.