18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha azt hiszi, hogy a hanggránát ártalmatlan dolog, nagy hangja van, de nem tesz kárt senkiben, gondolja újra

külföld
2014 február 19., 12:48
comments 33

katerina1

Katerina Bolsakovot a Majdnanon találták hátba az ukrán rohamrendőrök egy hanggránáttal. Azt írta a Facebookon, hogy egy minőségi hátizsákot viselt, ami a vállrésznél és a hátán is meg volt erősítve. A robbanás után csak a jobb vállpántja és a megégett alja maradt meg. "Ha nem lett volna rajtam, akkor én égek el" - írta. A gránát átszakította a tollkabátját és a ruháját, a háta is megsérült:

katerina2

Miután leterítette a gránát, még látta a berkutosok rohamát is:

"Mindenkit ütöttek, akit értek! Férfiakat, nőket, mentősöket, újságírókat. Felemelt botokkal üvöltötték, hogy »öld meg a kurvát«. Én nyugodtan a szemükbe néztem, amire leeresztették a botokat."

Meglepő fordulatként végül egy emberséges rohamrendőr menekítette ki és vitte a mentőkhöz. (Via Charter 97)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.