A nap képe

politika
2014 február 22., 12:02
comments 53

A rendőravatáson járt kormányfő mögött, balról jobbra: Kocsis Máté, az Országgyűlés honvédelmi bizottságának fideszes elnöke, Tállai András önkormányzati államtitkár, Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Pintér Sándor belügyminiszter, Papp Károly országos rendőrfőkapitány és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője.

Ahogy egy kommentelő felhívta arra a figyelmet, érdemes az öltönyviselés pár alapvető szabályára odafigyelni. Például: Az egysoros kétgombos zakónak a felső gombját szokás begombolni, az alsót nem.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt