A nap képe

politika
2014 február 22., 12:02
comments 53

A rendőravatáson járt kormányfő mögött, balról jobbra: Kocsis Máté, az Országgyűlés honvédelmi bizottságának fideszes elnöke, Tállai András önkormányzati államtitkár, Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Pintér Sándor belügyminiszter, Papp Károly országos rendőrfőkapitány és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője.

Ahogy egy kommentelő felhívta arra a figyelmet, érdemes az öltönyviselés pár alapvető szabályára odafigyelni. Például: Az egysoros kétgombos zakónak a felső gombját szokás begombolni, az alsót nem.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.