Janukovics csak csillárra elköltött 30 millió (!) eurót(!!)

külföld
2014 február 23., 09:57
comments 37

Viktor Janukovics elmenekülése után a nép önhatalmúlag birtokba vette az ukrán elnöki palotát. A Kijev melletti villa titkairól pedig jobbnál jobb videók kerülnek fel a netre, ezekből a Kyiv Post közölt remek válogatást.

De mielőtt rátérnénk ezekre, Christopher Miller, a lap főmunkatársa a leltár egy érdekes lapját is előkerítette. Ebből kiderül, hogy Janukovics villájában csak csillárból 30 660 000 eurónyi volt. A képek alapján Janukovics az aranyozás és a kristályok rajongója volt:

Most pedig a videók:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.