A BKK nem akarta akadályozni a forgalmat, ezért bontották éjjel az aszfaltot sikoltóval

2014 február 25., kedd 13:12
13

felujit

Barbara tegnap írt nekünk, hogy a lakása mellett éjszaka bontják fel az utat, küldött róla egy videót is. Nem csőtörés, vagy más akut dolog történt, a BKK az előre bejelentett útfelújítást intézte.

Ma válaszoltak rá, hogy miért nem munkaidőben dolgoztak.

"A színvonalas munka érdekében az út közepén található két csatornafedlapot meg kellett emelni, hiszen ezek bontással is járó aszfaltozása nappal csak teljes útlezárással végezhető. Ez pedig a nagy forgalmú Luther utca–II. János Pál pápa tér–Népszínház utca útvonalon súlyos forgalomkorlátozást jelentett volna, és nem akartuk a közlekedést ilyen mértékben akadályozni. A tegnap esti munkavégzés mellett szól az is, hogy nem volt előadás az Erkel Színházban, és ez is csökkentette a környék járműforgalmát. A csaknem két hétig tartó aszfaltozási munkák ideje alatt ezen az egy napon voltak kénytelenek dolgozni munkatársaink este is. Az ezzel járó kellemetlenségért elnézést kér a környéken lakóktól a BKK Közút. Reméljük, hogy esetleges bosszúságukért kárpótolja majd őket a korábban megújított parkot körülölelő új útpálya."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt