Megtalálták a 14 éves nyuli lányt Budapesten

bűnügy
2014 február 25., 07:20
comments 44

A Kisalföld.hu-nak a rendőrség megerősítette, hogy senki nem kényszerítette és nem is drogozták be Burján Laurát. A Budapesten megtalált lány szombaton tűnt el otthonról, Nyúlról. Állítólag egy szerb férfival ismerkedett meg Facebookon, akivel Győrből Pestre indult a lány, de Tatabányánál állítólag leszállt a vonatról, és azóta senki sem látta. A lap szerint a Tatabányánál a fiúval együtt szállt le, mert nem volt vonatjegyük. Majd vele ment a fővárosba is, ahol a rendőrség megtalálta a lányt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.