Szcientológust választottak Kocsis Mátéék a kerület drogkoordinátorává?

Budapest
2014 február 26., 18:46
comments 36

A nyolcadik kerületi önkormányzat kezdeményezésére újjáalakult Józsefvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum új drogkoordinátora Szomor Katalin lett. Szomor kutatóbiológus és kábítószer szakértő, többször feltűnt a több drogprevenciót futtató Szcientológus Egyház környékén. Mint volt államtitkár részt vett a szcientológusok új brüsszeli székházának avatásán, még 2010-ben. Később feltűnt a szintén a Szcientológia Egyházhoz köthető Drogmentes Maraton tanácsadójaként is.

A Kábítószerügyi Egyeztető Fórumból a Kékpont Alapítványt még novemberben rakták ki.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt