Szcientológust választottak Kocsis Mátéék a kerület drogkoordinátorává?

Budapest
2014 február 26., 18:46
comments 36

A nyolcadik kerületi önkormányzat kezdeményezésére újjáalakult Józsefvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum új drogkoordinátora Szomor Katalin lett. Szomor kutatóbiológus és kábítószer szakértő, többször feltűnt a több drogprevenciót futtató Szcientológus Egyház környékén. Mint volt államtitkár részt vett a szcientológusok új brüsszeli székházának avatásán, még 2010-ben. Később feltűnt a szintén a Szcientológia Egyházhoz köthető Drogmentes Maraton tanácsadójaként is.

A Kábítószerügyi Egyeztető Fórumból a Kékpont Alapítványt még novemberben rakták ki.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.