Itt a világ első marihuánát kínáló tévéreklámja

életmód
2014 március 04., 19:13

Amerikában több államban már elég hosszú ideje legális a fű. Vannak olyan helyek, ahol csak receptre az, és olyanok is, mint például Colorado, ahol teljesen. Ez a szpot New Jersey-ben és Chicagóban ment a le a tegnap, a jövő héten pedig Massachusetts államban vetítik.

A Comcast vállalta be az első ilyen hirdetés, és a Fox, a CNN, az ESPN, a Comedy Central, az AMC és Discovery csatornán ment. Csak este 10 és hajnali 5 között adják, és csak olyan műsorok mellett, amit feltehetően nem néznek gyerekek. (theverge)

Annak, aki nem tud angolul: a sztori nagyjából az, hogy szusi-t sem veszel az utcán, úgyhogy füvet se vegyél, hanem inkább hívd fel a MarijuanaDoctors.com szakembereit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.