https://444.hu/assets/papa_9.jpg

Első Ferenc első éve képekben

vallás
2014 március 13., 14:32
comments 12

Egy éve, 2013. március 13-án lépett hivatalába Ferenc pápa, aki egy év alatt rengeteget változtatott a Vatikán imidzsén.

photo_camera 2013. március tizenharmadikán választották meg a leköszönő XVI. Benedek helyébe. Az argentin Jorge Bergoglio lett a 266. a pápa. (AFP PHOTO/OSSERVATORE ROMANO)
photo_camera Az első nem európai egyházfő kifizeti azt a szobát, ahol a pápaválasztási konklávé alatt lakott. (AFP PHOTO/OSSERVATORE ROMANO)
photo_camera Ferenc egy vatikáni audiencián tavaly márciusban. (Franco Origlia/Getty Images)
photo_camera Ferenc nem költözött be a pápai lakosztályba, egy vatikáni vendégházban lakik. ( AFP PHOTO - POOL/Max Rossi)
photo_camera A családok napján a Szent Péter téren mászott fel a színpadra és ölelte át a pápát egy kisgyerek. (AFP PHOTO / OSSERVATORE ROMANO)
photo_camera Ferenc Rio de Janeiro-ban. (AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON)

 

photo_camera Ferenc egy mini pápával. (AFP PHOTO / OSSERVATORE ROMANO)
photo_camera Az első jezsuita pápa a szerénység híve, ezért szolgálati autóját egy Ford Focusra cserélte. (AFP PHOTO / VINCENZO PINTO)
photo_camera REUTERS/Osservatore Romano

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.