Dolgok, amikért zsidók halálát kívánják: egy rabbi karba tett kézzel áll egy állami ünnepségen

ünnep
2014 március 15., 14:24
comments 308

zsido1

Egy elég rossz képet rakott ki a Facebookra Köves Slomó rabbiról a Magyar Honvédség. Slomó karba tett kézzel áll, miközben Hende Csaba honvédelmi miniszter kitüntetéseket ad át. A kép kitűnő választás volt a HM részéről, miután kirakták a Facebbokra perceken belül egy kurucinfo szintű antiszemita thread indult alatta.

Van akit az zavar, hogy Slomó keresztbe tesz a kezét, de van akinek már az is problémát okoz, hogy jelen van az állami ünnepségen. Egyébként egy másik képen csak összekulcsolja a kezeit maga előtt, ott nem akarják zászlórúddal felkoncolni a rabbit.

 

Itt tudozsido gyűjtött össze pár kommentet a threadből, nem nehéz, másról nincs nagyon szó benne.

tumblr_n2h9w2lKs21qzblzpo2_500
tumblr_n2h9w2lKs21qzblzpo7_r1_500
tumblr_n2h9w2lKs21qzblzpo4_500
tumblr_n2h9w2lKs21qzblzpo3_500
tumblr_n2h9w2lKs21qzblzpo1_500

tumblr_n2h9w2lKs21qzblzpo5_500
Ez láthatóan nem izgatja különösen Hendét vagy a honvédséget, mert az elmúlt egy napban nem érezték szükségesnek, hogy akár csak a durvább hozzászólásokat moderálják.

UPDATE

Ennek a posztnak a kikerülése után kb. 3 perccel törölték a képet a Honvédség Facebookjáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.