A Fidesz már most többet költött a kampányra, mint a többi nagy párt összesen

POLITIKA
2014 március 17., 13:45

Megjelent a Transparency International, a K-Monitor, az Átlátszó és az OSI közös projektje, ahol egy folyamatosan frissített grafikonon nézhetjük meg, mennyit költöttek eddig a pártok a kampányra. A legtöbbet, több mint kétmilliárd forintot, a Fidesz költötte. Ami meglepő, hogy a Jobbik majdnem annyit költött, mint az Összefogás pártjai. A Fidesznél egyébként összeadva számolták a párt, a kormányzat és a békemenetes CÖF költéseit. Bár maga a párt is többet költ mindenkinél.

koltes

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.