Speciális adózással vennék meg az oroszok a Krímet

külföld
2014 március 17., 08:49
comments 8

Szergej Satalov orosz pénzügyminiszter-helyettes egy hétfői moszkvai fórumon azt mondta, hogy "a Krím nagy valószínűséggel Oroszországhoz történő csatlakozása az adószabályok jelentős változtatását igényli. Ezek bevezetése időt vesz igénybe, ezért speciális, csak itt alkalmazott ideiglenes adószabályokra lesz szükség."

Az ITAR-TASZSZ idézte Alekszej Uljukajev orosz gazdaságfejlesztési miniszternek azt a mondatát, hogy Moszkva évi 1 milliárd dollár értékű támogatást nyújtana a krími költségvetés hiányának fedezésére, miközben az orosz cégek már most 5 milliárd dollár értékű befektetésre készek a Krímben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.