ÜDVÖZLET A KRIMI OROSZOKNAK – KÖSZÖNET PUTYINNAK – NEM AKARUNK ÚJABB DON-KANYART – EU, NATO STOP!

POLITIKA
2014 március 18., 08:20

A civil szervezet üdvözli a független Krím Köztársaság megalakulását, az orosz ajkú lakosság nemzetegyesítésről szóló döntését, melyet a magyarok elsöprő többsége helyesel. El kell fogadni a népek önrendelkezéshez való jogát, Magyarországnak is a honi és a határainkon túl élő magyarság egyesítésén kell munkálkodnia. Reméljük, hogy ebben Martonyi János segítségünkre lesz: nem vállal miniszteri tisztséget a választások után!

Köszönetet Putyin elnöknek (a paksi szerződés miatt is), mert határozott lépéseket tett, hogy az Európai Unió ne gyarmatosíthassa Ukrajnát, Amerika pedig ne tehesse a NATO katonai gyakorlóterepének (harctérnek) keleti szomszédunkat. Nem akarjuk, hogy a Don-kanyar ismét magyar katonák ezreinek temetője legyen. Vezetőink álljanak ki függetlenségünk mellett, ne kövessék a saját hazáját eláruló Jacenyukot, Timosenkót. Fiataljainkat ne vigyék a vágóhídra, nem lehetnek hősi halottak a bankárok, a pénzvilág hatalmasságainak védelmében.
EU, NATO – STOP! Magyarország a magyaroké, Európa az európaiaké!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Nemzeti Szociáldemokraták – Szilvásy György

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.