ÜDVÖZLET A KRIMI OROSZOKNAK – KÖSZÖNET PUTYINNAK – NEM AKARUNK ÚJABB DON-KANYART – EU, NATO STOP!

A civil szervezet üdvözli a független Krím Köztársaság megalakulását, az orosz ajkú lakosság nemzetegyesítésről szóló döntését, melyet a magyarok elsöprő többsége helyesel. El kell fogadni a népek önrendelkezéshez való jogát, Magyarországnak is a honi és a határainkon túl élő magyarság egyesítésén kell munkálkodnia. Reméljük, hogy ebben Martonyi János segítségünkre lesz: nem vállal miniszteri tisztséget a választások után!

Köszönetet Putyin elnöknek (a paksi szerződés miatt is), mert határozott lépéseket tett, hogy az Európai Unió ne gyarmatosíthassa Ukrajnát, Amerika pedig ne tehesse a NATO katonai gyakorlóterepének (harctérnek) keleti szomszédunkat. Nem akarjuk, hogy a Don-kanyar ismét magyar katonák ezreinek temetője legyen. Vezetőink álljanak ki függetlenségünk mellett, ne kövessék a saját hazáját eláruló Jacenyukot, Timosenkót. Fiataljainkat ne vigyék a vágóhídra, nem lehetnek hősi halottak a bankárok, a pénzvilág hatalmasságainak védelmében.
EU, NATO – STOP! Magyarország a magyaroké, Európa az európaiaké!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Nemzeti Szociáldemokraták – Szilvásy György

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.