Tizenöt flamingót fejeztek le frankfurti állatkertben

bűnügy
2014 március 24., 12:52
comments 15

Péntekre virradóra kilenc madarat találtak elvágott nyakkal. Aztán szombat hajnalban még hatot. A frankfurti állatkert 34 flamingójából így már csak 19 maradt. Több állaton késszúrások nyomai is voltak.

photo_camera Kép: Wikipedia

Az állatkert dolgozói ugyan megvizsgálták annak a lehetőségét, hogy okozhatta-e egy másik állat a sebesüléseket, de szinte biztos, hogy ember csinálta. Ráadásul egy korábbi eset árnyéka is a gyilkosságokra vetül: 2007-ben ugyanitt három flamingót fejeztek le, a tetteseket nem sikerült elkapni. (Origo, Die Welt)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt