Március 21-én megduplázódott Rogán Antal budai ingatlanvagyona

Március 21-én kézzel javította a Parlamentben januárban leadott vagyonnyilatkozatát Rogán Antal. A vagyonnyilatkozatának második oldala addig így nézett ki:

roganvagyon_0131

Azóta pedig így:

roganvagyon_0321

Mint láthatják, Rogán Antalnak hirtelenjében megduplázódott a budai ingatlanvagyona. A korábbi vagyonnyilatkozataiban szintén 50 százalékos tulajdoni hányadot tüntetett fel.

Pedig az ingatlannyilvántartás szerint a lakás száz százalékban az ő tulajdonaként szerepel. Ezt Rogán ellenfelei is kiszúrták, értesüléseim szerint március 21-én, vagyis a változtatás napján került nyomdába a szórólapjuk, amin leleplezték volna a hibát.

Rogán kézzel írt magyarázata szerint "az ingatlant házastársi közös vagyonnak tekintem, így valójában 50%-a a feleségem tulajdona. Az ingatlannyilvántartásban azonban 100%-ban sajátként szerepel".

Rogán Gaál Cecíliának, Rogán nejének amúgy a saját nevén is van egy lakása a lakóparkban, egy 141 négyzetméteres lakás 52 százaléka az övé. Mindkét lakást hitelből vásárolták, a tulajdoni lapok alapján Rogánnak 111 ezer euró, nejének 30 millió forint hitel van bejegyezve a lakásra.

Ilyen egy terasz a Pasa Parkban.

A Pasa Parkban 136-211 négyzetméteres lakásokat árulnak 81,5-162,6 millió forint közötti áron, az átlagos négyzetméterár 597 ezer forint - vagyis a Rogán nevén levő lakás kb. 89 millió, a felerészt a neje tulajdonában lévő lakás 84 millió forintba kerülhetett.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.